Atelier de Haan
Maja de Haan

Over mij

Het geboeid zijn door het LICHT en door de steeds weer nieuwe sferen die ontstaan door het voortdurend veranderende spel van licht en schaduw, de interactie tussen mens en mens, maar vooral een religieus bewustzijn, een zoeken naar zingeving, het doorgeven van toekomstperspectief, is voor mij uitgangspunt en inspiratie. 

Ik wil uiting geven aan eigen gevoelens en gedachten en anderen laten delen in de ontspanning, verrijking en bevrijding die kunstzinnig bezig zijn geeft.

Ik heb jaren lang met veel liefde les gegeven aan kinderen en volwassenen. Kunstzinnige- en beeldende vorming heeft  grote inhoud en verrijking aan mijn leven gegeven. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In augustus 2017 heb ik mij gevestigd in Andijk.

Onderstaande foto's zijn gemaakt voor publicatie in de krant n.a.v. mijn deelname aan de kunst-en tuinroute 2018 in Andijk en aansluitend mijn expositie in Enkhuizen.